Fysiotherapie aan 't Wad

Actieve benadering

Bij Fysio aan ‘t wad staat een actieve benadering van de lichamelijke problemen op de voorgrond. Natuurlijk maken wij gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelingsmogelijkheden.

Fysiotherapie is een behandeling aan het lichaam al dan niet op verwijzing van een arts. Al vanaf januari 2006 kunt u ook zonder verwijzing van een arts een bezoek brengen aan de fysiotherapeut. Dit is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

U kunt bij Fysio aan ‘t wad terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. U krijgt tevens preventieve adviezen, voorlichting en u krijgt begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen.

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Bijvoorbeeld: te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose.

Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Zoals onder andere de gevolgen van: M.S., Beroerte, Cara, Hartinfarct en verklevingen. Of fysiotherapie ook uw klacht kan verhelpen, moet blijken tijdens de screening en/of de intake en onderzoek maar is tevens afhankelijk van uw eigen inzet.

Afspraak maken

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen