Fysiotherapie aan 't Wad

Communicatie

In onze snelle westerse maatschappij wordt ons vooral geleerd om ons verstand te gebruiken. De communicatie tussen mensen is vooral gericht op prestatie en effect. We moeten en willen veel en het contact met onszelf, onze behoeftes en het contact met anderen verschraald hierdoor.

Het lichaam reageert

Het lichaam reageert daar vaak op met stress, spanning of pijn. We neigen er vaak toe om deze signalen van ons lichaam te negeren. Dit kan uiteindelijk leiden tot onvrede, eenzaamheid, verstoorde relaties en tot het ontstaan van lichamelijke en psychische klachten. Overspannenheid, burn-out, onbegrepen klachten…….Je wil je grenzen weer bewaken, je kompas zelf  weer in de hand nemen, maar hoe doe je dat?

Waarom helpt Haptonomie?

Haptonomie helpt om jezelf als geheel terug te vinden en weer naar je lichaam te luisteren. Het leert je om gevoelens  de ruimte te geven en gevoelens te dragen. Dit gebeurt door aanraking, maar ook in gesprek en door oefeningen. Je komt daardoor meer in balans en bent beter  in staat keuzes te maken in wat bij je past en goed voor je is.

Afspraak maken

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen