Fysiotherapie aan 't Wad

Fysiotherapie aan ‘t Wad heeft 4 locaties in Gemeente Het Hogeland, namelijk in: Baflo, Eenrum, Uithuizen en Winsum. Met onze verschillende locaties kunnen we inwoners van Het Hogeland voorzien van onze verschillende behandelingen en specialisaties.

Waarom Fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandeling voor het verhelpen van klachten, maar ook om klachten te voorkomen. De fysiotherapeut is dé specialist in houding en beweging, samen met u wordt een behandelplan gemaakt om vervolgens te werken aan uw klachten of preventief bezig te gaan. Onze fysiotherapeuten kijken naar uw persoonlijke situatie en helpen bij het doel dat u wilt bereiken, dit kan door middel van advies maar ook door behandelingen.

Werkwijze

De eerste afspraak staat in teken als ‘intake’. Tijdens de intake willen we inzicht krijgen in welke klachten u hebt. Tijdens de eerste afspraak krijgen we direct inzicht of u baat bij fysiotherapie hebt of eerst bijvoorbeeld naar uw huisarts moet. U kunt via twee manieren bij ons terecht komen, via uw huisarts/medisch specialist of op uw eigen verzoek. Als we constateren dat fysiotherapie kan bijdragen aan het herstel gaan we samen met u een behandelplan maken. Hier kijken we naar de oorzaken van de klachten, uw persoonlijke doelen en wat we met de behandeling willen bereiken. Uiteindelijk gaat u aan de slag met één van onze specialisten. Naast de rol van behandelaar zal de fysiotherapeut ook uw coach zijn, om het maximale te bereiken. Bij Fysio aan ‘t Wad staat de mens centraal. Uw klacht is onze uitdaging.

Verschillende fysiotherapie behandelingen

Binnen Fysio aan ‘t Wad hebben we verschillende specialisaties, onze werknemers hebben hiervoor verschillende studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Op welke gebieden wij gespecialiseerd zijn, worden hieronder weergegeven:

Specialisaties van Fysio aan ‘t Wad

Bij Fysio aan ‘t Wad hebben we fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines, zoals:

Bereikbaarheid fysiotherapie gemeente Het Hogeland

Zoals in de inleiding vermeld heeft Fysio aan ‘t Wad 4 locaties in de gemeente Het Hogeland met vestigingen in Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Onze hoofd locatie is gevestigd in Baflo, hier is de administratie ook dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 16:00. De actuele openingstijden van de verschillende locaties in Het Hogeland kunt u hier bekijken.

Afspraak maken voor fysiotherapie?

Het maken van een afspraak voor een intake, screening of behandeling kan via het onderstaande formulier. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken (tussen 09:00 – 12:00) via 0595 424586 of per mail via info@fysioaantwad.nl.

Een afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen