Fysiotherapie aan 't Wad

De hulpvraag waarmee dhr. P. Jager, 53 jaar, bij Fysio aan ‘t wad aanklopte:

Hoe kan ik de operatie voor mijn nekhernia voorkomen en optimaal functioneren in mijn werk?

Sinds 2016 was ik bekend met nek en armklachten zonder duidelijke oorzaak. Bij onderzoek door de neuroloog werd een hernia vastgesteld die eigenlijk geopereerd moest worden, maar waar ik zelf vanaf zag. Via mond tot mond reclame kwam ik vanuit Oost Groningen (Westerlee) bij Fysio aan ‘t wad terecht. Peter Bosma heb ik toen de vraag gesteld wat hij voor mij kon betekenen om de pijnklachten te verlichten en mijn armkracht te verbeteren.

Nadat eerst duidelijk is uitgelegd wat er aan de hand was, is gestart met de behandeling. Door manipulaties, massage en mobiliteit- en krachtoefeningen zijn de pijnklachten afgenomen.

Houdingscorrectie en adviezen t.a.v de klachten in relatie met mijn werk en thuissituatie hebben mij bewust gemaakt over dat wat ik zelf kan doen.

In een korte tijd ben ik zo goed als klachtenvrij en kan ik mijn werk weer uitvoeren. Peter en ik hebben nu alleen nog onderhoudsafspraken staan om de vier weken.
Peter is een rustige therapeut die je er op je gemak stelt. Ik ben erg blij dat het traject met Peter zo is gelopen.

Afspraak maken

Meer weten?

Wilt u meer weten over fysiotherapie en kijken wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied? Vraag gerust een vrijblijvend persoonlijk advies aan. We zijn te bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0595- 42 45 86. Wilt u liever even langskomen? Dat kan natuurlijk ook bij één van de onderstaande locaties.

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen