Fysiotherapie aan 't Wad

De hulpvraag waarmee dhr. H. Luteyn, 65 jaar, bij Fysio aan ‘t wad aanklopte:

Hoe kan ik weer lopen zonder pijn onder mijn hiel?

In het begin van 2017 ben ik bij Theun van der Veen geweest voor een vijftal EPTE behandelingen. Deze behandelingen kreeg ik voor een peesplaatontsteking onder mijn hiel. Mijn pijnklachten werden zo heftig dat ik niet meer kon lopen. Ik was al bekend met Fysio aan ‘t wad en toen ik hoorde over de nieuwe EPTE behandelingen heb ik aan Theun gevraagd of dit mij kon helpen om weer te lopen zonder pijn in mijn hiel. De behandelingen zijn mij erg goed bevallen. In het begin was het even wennen om prikken te krijgen in de peesplaat, maar Theun zijn ervarenheid met de EPTE maakte de behandelingen goed te doen.

Ik heb in het begin een erg duidelijke uitleg gehad over de wijze van behandeling. Naast de behandelingen in de praktijk heb ik tevens huiswerkoefeningen gedaan. Het fijne aan Theun is dat hij alle tijd voor mij heeft genomen en alles duidelijk heeft uitgelegd.

Na 8 maanden ben ik nu nog steeds klachtenvrij!

Afspraak maken

Meer weten?

Wilt u meer weten over fysiotherapie en kijken wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied? Vraag gerust een vrijblijvend persoonlijk advies aan. We zijn te bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0595- 42 45 86. Wilt u liever even langskomen? Dat kan natuurlijk ook bij één van de onderstaande locaties.

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen