Fysiotherapie aan 't Wad

De hulpvraag waarmee mevr. R. Kuizenga, 71 jaar, bij Fysio aan ‘t wad aanklopte:

Hoe onderhoud ik mijn conditie zodat ik minder met mijn rollator hoef te lopen?

Al jaren train ik in de winterperiode met een groepje van vier personen bij Anita. Ik ben hierbij gekomen na individuele behandelingen die ik eerder heb gehad bij de fysiopraktijk. Anita heeft mij geadviseerd om, voor onderhoud van mijn lichaam, medische trainingstherapie te volgen.

De trainingen bij Anita vind ik erg goed gaan en zijn leuk om te doen. Tijdens de trainingen doen we oefeningen voor ons gehele lichaam. De oefeningen die we doen hebben voornamelijk te maken met balans, conditieverbetering en het sterker maken van de spieren. Ik merk dat ik mij door de trainingen veel beter ben gaan voelen! Tijdens de trainingen heeft Anita altijd een luisterend oor en ik vind dat ze met de mensen mee leeft.

Anita is een leuke vrouw en een lieve therapeut!

Afspraak maken

Meer weten?

Wilt u meer weten over fysiotherapie en kijken wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied? Vraag gerust een vrijblijvend persoonlijk advies aan. We zijn te bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0595- 42 45 86. Wilt u liever even langskomen? Dat kan natuurlijk ook bij één van de onderstaande locaties.

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen