Fysiotherapie aan 't Wad

fysioaantwad praktijk locatie baflo

Zoekt u een fysiotherapeut in Baflo of omgeving? Dan bent u bij Fysio aan ‘t Wad aan het juiste adres! Behalve in Baflo heeft onze praktijk meerdere vestigingen in de regio, waaronder in Eenrum, Uithuizen en Warffum. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen in de gemeente. Als u niet in staat bent om naar een van onze vestigingen te komen, is dat geen probleem! Fysio aan ’t Wad biedt ook thuisbehandeling aan langs de waddenkust, van Lauwersoog tot en met Delfzijl.

Werkwijze fysiotherapie Baflo

Bij Fysio aan ‘t Wad staat uw welzijn voorop, en samen streven we naar optimale resultaten. Tijdens uw eerste consult met een fysiotherapeut zullen we uw klachten inventariseren door middel van vragen en een grondig lichamelijk onderzoek. De resultaten van dit onderzoek worden gedocumenteerd in uw persoonlijke dossier, waarna een diagnose kan worden gesteld. Samen met u zullen we een behandelplan opstellen om uw specifieke doelen te bereiken. Onze fysiotherapeut fungeert niet alleen als behandelaar, maar ook als uw coach gedurende het behandeltraject. We verwachten dan ook dat u als patiënt actief deelneemt aan het proces.

Verschillende fysiotherapie behandelingen Uithuizen

Binnen Fysio aan’t Wad hebben we verschillende specialisaties, onze werknemers hebben hiervoor verschillende studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Op welke gebieden wij gespecialiseerd zijn, worden hieronder weergegeven:

Bereikbaarheid fysiotherapie Baflo en omgeving

Fysio aan’t Wad heeft vier plekken in de gemeente Het Hogeland: Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Ons hoofdkwartier is in Baflo, en daar kun je ons elke werkdag tussen 08:30 en 16:30 bereiken. Voor de openingstijden van de andere locaties kun je hier kijken. Als je in Baflo of omgeving woont, kom dan naar onze praktijk in het huisartsencentrum aan de Kruisstraat 2A.

Afspraak maken voor fysiotherapie of specialisatie?

Het maken van een afspraak voor een intake, screening of behandeling kan via het onderstaande formulier. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken (tussen 09:00 – 12:00) via 0595 424586 of per mail via info@fysioaantwad.nl.

Een afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen