Fysiotherapie aan 't Wad

fysioaantwad praktijk uithuizen met kerkje

 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Uithuizen? Dan bent u bij Fysio aan’t Wad aan het goede adres! Met onze vestiging aan de Hoofdstraat West 17 in Uithuizen zijn wij er om u te helpen met uw klachten. Fysio aan’t Wad heeft meerdere locaties in onder Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Met deze locaties zijn we in staat om de inwoners van Gemeente Het Hogeland te voorzien van fysiotherapie. Bent u niet mobiel genoeg om naar onze praktijk te komen? Geen probleem, Fysio aan’t Wad komt naar u!

Uw klacht is onze uitdaging. Samen gaan we voor het beste resultaat, want bij Fysio aan’t Wad staat de mens centraal. Door middel van een intake (het eerste gesprek) gaat u met een fysiotherapeut inventariseren wat de klachten zijn. Tijdens het eerste gesprek stelt de fysiotherapeut vragen en volgt er een lichamelijk onderzoek. De bevindingen van het onderzoek worden vastgelegd in uw dossier, op basis van de gegevens kan er een diagnose worden vastgesteld. Samen met de fysiotherapeut wordt er een behandelplan opgesteld om de gewenste doelen te behalen. Zo is de fysiotherapeut niet alleen uw behandelaar, maar ook uw coach. Er wordt dan ook verwacht dat u als patiënt een actieve inbreng.

Verschillende fysiotherapie behandelingen Uithuizen

Binnen Fysio aan’t Wad hebben we verschillende specialisaties, onze werknemers hebben hiervoor verschillende studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Op welke gebieden wij gespecialiseerd zijn, worden hieronder weergegeven:

Bereikbaarheid fysiotherapie Uithuizen en omgeving

Zoals in de inleiding vermeld heeft Fysio aan’t Wad 4 locaties in de gemeente Het Hogeland met vestigingen in Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Baflo, hier is de administratie ook dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 16:30. De actuele openingstijden van de verschillende locaties kunt u hier bekijken. Voor de inwoners van Uithuizen en omgeving is het aan te raden om naar onze praktijk in Uithuizen te gaan. We zijn gevestigd in de huisartsencentrum aan de Hoofdstraat West 117 in Uithuizen.

Afspraak maken voor fysiotherapie?

Het maken van een afspraak voor een intake, screening of behandeling kan via het onderstaande formulier. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken (tussen 09:00 – 12:00) via 0595 424586 of per mail via info@fysioaantwad.nl.

Een afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen