Fysiotherapie aan 't Wad

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in de omgeving van Eenrum? Fysio aan’t Wad heeft meerdere locaties in de omgeving van Eenrum. Met vestigingen in Baflo, Eenrum, Uithuizen en Warffum zijn wij bereikbaar voor een ieder in de gemeente. Mocht u niet mobiel zijn om naar ons toe te komen? Geen probleem! Dan komt Fysio aan’t Wad naar u. We faciliteren fysiotherapie langs de waddenkust van Lauwersoog tot en met Delfzijl.

Behandeling

Bij Fysio aan’t Wad in Eenrum hebben we verschillende specialisten aan het werk, die zich op verschillende vlakken hebben gespecialiseerd. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Werkwijze fysiotherapie Eenrum

Bij Fysio aan’t Wad staat de mens centraal, samen gaan we voor het beste resultaat. Tijdens het eerste gesprek met een fysiotherapeut gaan we inventariseren wat uw klachten zijn, dit doen we door middel van vragen stellen en lichamelijk onderzoek. De bevindingen van het onderzoek worden vastgelegd in uw dossier, op basis van de gegevens kan er een diagnose worden vastgesteld. Samen met u gaan we bezig met een behandelplan op de gewenste doelen te behalen. De fysiotherapeut is tijdens uw behandeling niet alleen behandelaar maar ook uw coach. Er wordt dan ook verwacht dat u als patiënt een actieve inbreng.

Specialisaties fysiotherapie Eenrum

Binnen Fysio aan’t Wad hebben we verschillende specialisaties, onze werknemers hebben hiervoor verschillende studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Op welke gebieden wij gespecialiseerd zijn, worden hieronder weergegeven:

Bereikbaarheid fysiotherapie Eenrum en omgeving

Zoals vermeld hebben wij 4 locaties in de gemeente Het Hogeland met vestigingen in Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Baflo, hier is de administratie ook dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 16:30. De actuele openingstijden van de verschillende locaties kunt u hier bekijken. Voor de inwoners van Eenrum en omgeving is het aan te raden om naar onze praktijk in Eenrum te gaan. We zijn gevestigd in de huisartsencentrum aan de J.J. Willingestraat 12 in Uithuizen.

Afspraak maken voor fysiotherapie of specialisatie?

Het maken van een afspraak voor een intake, screening of behandeling kan via het onderstaande formulier. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken (tussen 09:00 – 12:00) via 0595 424586 of per mail via info@fysioaantwad.nl.

Een afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen