Fysiotherapie aan 't Wad

fysio aan t wad locatie praktijk in warffum

Op zoek naar fysiotherapie in Warffum? Bij Fysio aan ’t Wad helpen we u graag! Onze praktijk bevindt zich aan de Oosterstraat 12 in Warffum, en we zijn er om u te ondersteunen bij uw klachten. Naast Warffum hebben we ook vestigingen in Baflo, Eenrum, Uithuizen en andere locaties, zodat we de inwoners van Gemeente Het Hogeland van dienst kunnen zijn. En als u niet in staat bent om naar onze praktijk te komen, komen wij gewoon naar u toe!

Werkwijze fysiotherapie Warffum

Bij Fysio aan ’t Wad staat de persoonlijke aandacht voorop en streven we naar het beste resultaat, samen met u. Bij het eerste gesprek met een fysiotherapeut zullen we je klachten inventariseren door middel van vragen en een lichamelijk onderzoek. De resultaten van dit onderzoek worden vastgelegd in uw dossier, waarna we een diagnose kunnen stellen. Samen met u stellen we een behandelplan op om je doelen te bereiken. Onze fysiotherapeut fungeert niet alleen als behandelaar, maar ook als coach gedurende uw behandeling. We verwachten dan ook dat u als patiënt actief deelneemt aan het proces.

Verschillende fysiotherapie behandelingen Uithuizen

Binnen Fysio aan’t Wad hebben we verschillende specialisaties, onze werknemers hebben hiervoor verschillende studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Op welke gebieden wij gespecialiseerd zijn, worden hieronder weergegeven:

 

Bereikbaarheid fysiotherapie Warffum en omgeving

Fysio aan’t Wad heeft vier locaties in de gemeente Het Hogeland: Baflo, Eenrum, Warffum en Uithuizen. Ons hoofdgebouw staat in Baflo, waar je ons elke werkdag tussen 08:30 en 16:30 kunt bereiken. De openingstijden van de andere locaties vind je hier. Woon je in Warffum of daar in de buurt? Kom dan langs bij onze praktijk in het huisartsencentrum aan de Oosterstraat 12.

Afspraak maken voor fysiotherapie of specialisatie?

Het maken van een afspraak voor een intake, screening of behandeling kan via het onderstaande formulier. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken (tussen 09:00 – 12:00) via 0595 424586 of per mail via info@fysioaantwad.nl.

 

Een afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ

Onze Locaties

Locatie Baflo

Hoofdlocatie en administratie Fysio aan 't Wad

Kruisstraat 2a
9953 PL Baflo
0595 42 45 86

Locatie Eenrum

J.J. Willingestraat 12
9967 PB Eenrum

Locatie Warffum

Gezondheidscentrum Warffum

Oosterstraat 12
9989 AD Warffum

Locatie Uithuizen

Huisartsencentrum

Hoofdstraat West 17
9981 AA Uithuizen